18 წლის ასაკში უკვე მუშაობდა შვედ შეფ-მზარეულთან ჯეიკობ ლოვინთან, თავდაპირველად, Commies Chef-ის , მალევე კი Chef De partie-ს პოზიციაზე. იტალიაში, ინგლისსა და ესპანეთში კვალიფიკაციის ამაღლების შემდეგ საქართველოში დაბრუნდა.
2023 წელს გოემიოს (Gault&Millau – ფრანგული ჯილდო) წლის ახალგაზრდა შეფი გახდა, დღესდღეობით კი ხელმძღვანელობს გასტრონომიულ საკონსულტაციო კომპანიას, gastronomy.union-ს. ლუკას სხვადასხვა დროს ჰქონდა შეხება მიშლენის ვარსკვლავის მფლობელ რესტორანთან, ისტორიულ სასტუმრო Pommo D Or-თან.