კონგრესის ორგანიზატორი და წამყვანი.
ქართული გასტრონომიის ამბასადორი ევროპისა და აზიის ქვეყნებში. პროექტების გემრიელი აჭარა , იმერული გემო, სამხატვრო ხელმძღვანელი. თევზეული ქართულ სამზარეულოში სეტ დეკორატორი-შეფი
გასტრონომიული და რურალი ტურიზმის ასოციაციის კრეატიულ დირექტორი (2019 წლიდან) გასტრონომიული ტურიზმის ბიზნეს ასოციაცია დამფუძნებელი და ბორდის წევრი. გასტრო სკოლის ხელმძღვანელი (2018-2022)
რესტორანი “სკიო”- დამფუძნებელი და დირექტორი
რესტორნების, ფესტივალებისა და ვიდეოპროექტების შეფ- კონსულტანტი საქართველოს სხვადასხვა კუთხეში.