დადუნა ღლონტი

დადუნა ღლონტი

კონგრესის ორგანიზატორი და წამყვანი.

ქართული გასტრონომიის ამბასადორი ევროპისა და აზიის ქვეყნებში. პროექტების გემრიელი აჭარა , იმერული გემო, სამხატვრო ხელმძღვანელი. თევზეული ქართულ სამზარეულოში სეტ დეკორატორი-შეფი

გასტრონომიული და რურალი ტურიზმის ასოციაციის კრეატიულ დირექტორი (2019 წლიდან) გასტრონომიული ტურიზმის ბიზნეს ასოციაცია დამფუძნებელი და ბორდის წევრი. გასტრო სკოლის ხელმძღვანელი (2018-2022)

რესტორანი “სკიო”- დამფუძნებელი და დირექტორი

რესტორნების, ფესტივალებისა და ვიდეოპროექტების შეფ- კონსულტანტი  საქართველოს სხვადასხვა კუთხეში.